10 Mayıs 2010 Pazartesi

Within Temptation

Within Temptation 1996 yılında kuruldu.İlk albümleri "Enter" nisan 1997 yılında yayınlandı ve kısa bir süre sonra Dynamo festivalinde çaldılar (1997). Grup 1998 yılında Dynamo`da ana sahnede performanslarını gösterdikten sonra "The Dance" adlı EP`lerini yayınladılar. Enter`dan sonra grup çalışmak için bir süre boş zaman buldu kendisin 1999 Yılında W.T. üyeleri işlerini biraz yavaştan almaya karar verdiler.
2000 yılı onların büyük değişiklikleri yaptıkları yıldır. Grup Hollanda, Belçika gibi Benelux ülkelerindeki en büyük festivallere davet edildi ve Aralık ayında "Mother Earth" albümleri yayınlandı. Pek çok Hollanda müzik dergisi bu albümü ayın albümü olarak seçti. Değişik müzik listelerinde en üstlere kadar çıktı ve sevenlerinin sayısı hızla arttı.

2001 yılında W.T. Hollanda içinde ve dışında pek çok turneye katıldı
Grup 2004 yılında "The Silent Force" isimli albümlerini çıkardı ve bir çok ülkede Platinium plaklar aldılar. Albüm satışları 1,000,000`u buldu. Albümden 3 adet single çıktı: Stand My Ground, Memories ve Angels.

2006`da Sharon Den Adel`in hamileliği nedeniyle kısa bir ara vermek durumunda kalan grup bu süre zarfında yeni albüm çalışmalarına başladı.
2007`de "What Have You Done" isimli Keith Caputo düetiyle grup yeni albümlerinin müjdesini verdi. "The Heart of Everything" albümü 10 Mart`ta piyasaya sürüldü.
Bu albümden çıkan son single "Frozen"ın satışlarından elden edilen gelirin çocukları korumak için kurulmuş bir kuruma bağışlanacağı açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder